Bestuur & Commissies

Even voorstellen!

Het bestuur van seizoen 2023-2024 ziet er als volgt uit

Voorzitter

Wedstrijdsecretaris

Ilona Bijhold

Sinds 2008 ben ik betrokken bij Set Uppers. Dit is begonnen als speelster en in de loop der jaren daarbij verschillende functies vervuld binnen de club, zoals technisch commissielid, activiteitencommissielid, jeugdcoördinator, trainer, coach en trainersbegeleider.

Vanaf november 2023 het stokje overgenomen van de voorzitter. Ik wil graag mijn kennis en ervaring binnen de club nu op bestuurlijk niveau voortzetten en hierbij de gezelligheid en het niveau binnen de club blijven voortzetten en versterken.

 

Dennis Abee

Om met je team ieder seizoen weer aan een nieuwe competitieronde mee te kunnen doen, moeten er een hoop zaken geregeld worden.

Ik vind het leuk om, naast het volleyballen zelf, op deze manier een bijdrage te kunnen leveren binnen onze vereniging. 

 

 

 

 


Voorzitter technische commissie

Sponsoring

Gunther de Vries

 

 

 

 

 

Tjade Timmer

Samen met andere leden probeer ik sponsoren voor onze vereniging te vinden. Sponsoren zijn vaak betrokken ouders en/of ondernemers.  Inspirerende mensen. Het geeft mij veel voldoening om de vereniging te helpen extra financiële middelen te realiseren.  


Penningmeester

Hilko Nanninga

Ik ben sinds 2009 voor de 2e keer lid van de set uppers en na een paar keer gevraagd te zijn om penningmeester te worden heb ik uiteindelijk in 2011 toegestemd. Ik was daarvoor al penningmeester bij W&O en had mijn vrouw beloofd niet direct weer een bestuurs functie aan te nemen. Uiteindelijk dus in 2011 ja gezegd omdat ik vind dat je in een vereniging niet aleen maar moet consumeren maar ook een bijdrage moet leveren om de vereniging te laten functioneren.

Ik heb het nog steeds naar mijn zin als penningmeester, hoewel de laatste jaren ook zichtbaar wordt dat niet ieder lid altijd gemakkelijk in staat is om zijn/haar contributie te betalen. Weet in dat geval, dat je altijd contact met mij kunt opnemen om samen tot een oplossing te komen.