BESTUUR & COMMISSIES

Even voorstellen!

Het bestuur van seizoen 2018-2019 ziet er al volgt uit:


Naam: Gerard Siemonsimage1[2]
Leeftijd: 51 jaar
Functie: Voorzitter

 

“Mijn naam is Gerard Siemons, mijn leeftijd is 51 jaar. Sinds december 2015 ben ik de voorzitter van de vereniging. Tot mijn 40ste heb ik zelf actief gevolleybald. Zowel tijdens, als na mijn actieve periode ben ik op diverse manieren betrokken geweest bij het volleyballen. Zelf heb ik jarenlang met veel plezier kunnen volleyballen en wil dit graag voor iedereen mogelijk maken.
Mijn doelen:
– de gezelligheid binnen de vereniging te behouden / versterken
– een vereniging te zijn, waar iedereen (jong, oud, recreatief, wedstrijdsport) kan volleyballen.
– een vereniging te zijn, waar talenten de mogelijkheid krijgen zich te ontwikkelen. Een leuke uitdaging waar ik veel zin in heb.”

     

 


 

Naam: Jolyn de Voogd
Leeftijd: 30 jaar

Functie: Wedstrijdsecretaris

” Om met je team ieder seizoen weer aan een nieuwe competitieronde mee te kunnen doen, moeten er een hoop zaken geregeld worden. Ik vind het leuk om, naast het volleyballen zelf, op deze manier een bijdrage te kunnen leveren binnen onze vereniging. Samen met Sandra Abee probeer ik de wedstrijdzaken zo goed mogelijk op orde te hebben binnen de vereniging zodat alle teams zonder problemen aan de wedstrijden kunnen blijven deelnemen.” 

 Naam: Wim Kluiter
Leeftijd:   jaar
Functie: Voorzitter technische commissie

 

 


Naam: Lars Kiewiet
Leeftijd: 49 jaar
Functie: Sponsoring en communicatie

Samen met Tjade Timmer probeer ik sponsoren voor onze vereniging te vinden. Sponsoren zijn vaak betrokken ouders en/of ondernemers.  Inspirerende mensen. Het geeft mij veel voldoening om de vereniging te helpen extra financiële middelen te realiseren.  

 


Naam: Jurgen van der Lelie1078877_403768676410045_413943076_o
Leeftijd: 50 jaar

Functie: Notulist / Scheidsrechter coördinator

“Ik draag de vereniging een warm hart toe en zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Het bezig zijn met allerlei zaken binnen de vereniging is leuk om te doen. Het mooiste is wanneer je ziet dat een ieder plezier heeft bij ons en ongedwongen zijn/haar sport kan beoefenen.”


Naam: Hilko Nanninga hilko
Leeftijd: 61 jaar
Functie: Penningmeester


“Ik vind dat ik iets voor de vereniging moet doen Ik heb veel gevoel voor cijfers en kan het inpassen in mijn agenda.”

.