SPONSOREN

sponsoren

Shirtsponsoren: (klik op de bedrijfsnaam om naar de bijbehorende website te gaan)

 

 

 

Websitesponsor: Stickers&More

 

Hoofdsponsor Abiant Scheemda

 

Abiant blijft hoofdsponsor Setuppers
Abiant Scheemda heeft het contract met volleybalvereniging Setuppers uit Scheemda verlengd. Arien Huijssoon, regiomanager Abiant Uitzendgroep: “Wij sponsoren Setuppers, een zeer actieve volleybalvereniging, al meerdere jaren. Maatschappelijke ondersteuning vinden wij zeer belangrijk en omdat wij elkaar uitstekend versterken op meerdere fronten, hebben wij besloten om het hoofdsponsorschap opnieuw met een jaar te verlengen.”

 

Het bijzondere van Abiant Uitzendgroep is de persoonlijke en betrokken benadering. Arien: “Onze Abiant-vestigingen bevinden zich bewust in de regio. Hierdoor zitten wij altijd midden tussen opdrachtgevers, uitzendmedewerkers en leveranciers gesitueerd. Wij weten precies wat er speelt in de markt en zijn op de hoogte van bouwprojecten, uitbreidingen en verhuizingen, maar ook tal van zaken zoals orderpieken en oogstactiviteiten. De bevlogen medewerkers van de Abiant-vestiging in Scheemda staan altijd klaar voor de uitzendkrachten en klanten, bijvoorbeeld wanneer er snel iets geregeld moet worden in het geval van ziekte.”
Abiant Uitzendgroep is een van de grootste uitzendorganisaties in Noord-Nederland. Naast de vestiging in Scheemda heeft Abiant nog 9 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers via Abiant aan het werk. De uitzendorganisatie is vooral actief in de sectoren bouw, techniek, industrie, productie, groenvoorziening, transport en logistiek en in de agrarische sector.

 

.